Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir gerçekleştirdiği Ankara ziyaretleri kapsamında TOKİ Başkanı Ömer Bulut ile görüştü. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un geçtiğimiz ay gerçekleştirdiği Niğde ziyareti kapsamında incelemede bulunarak gerekli çalışmaların başlatılması talimatını verdiği Niğde Kalesi ve Çevresi Yenileme Projesine, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir’in girişimleri sonucu start verildi.

Çalışmaları ve projelerin takibi kapsamında sık sık Ankara ziyaretlerinde bulunan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir Bakanlıklardan Niğde için talep ettiği hizmetleri yakından takip ederek bir an önce gerçekleşmesi için girişimlerde bulunmaya devam ediyor.

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, TOKİ Başkanı Ömer Bulut’u Ankara programları kapsamında ziyaret ederek gerçekleşmesini talep ettiği Niğde Kalesi ve Çevresi Kentsel Yenileme Projesi hakkında görüşmelerde bulundu.

Görüşmeler kapsamında Kale ve Çevresinde Kentsel Yenileme çalışmalarının başlatıldığını bildiren Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir; “Yaklaşık olarak 45.000 m2’lik alanı kapsayan projemizde dönüşüm alanlarının belirlenmesi çalışmaları TOKİ Başkanlığı tarafından belirlenerek dönüşüm projesi oluşturulacaktır. Proje kapsamında gerçekleştirilecek çalışmalar mevcut dokuya uygun olarak yapılacak ve yeni yaşam alanları oluşturulacaktır. Şehrimize ve hemşehrilerimize yakışacak en iyi hizmeti üretmenin gayreti içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim