1-4 Kasım tarihlerinde Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen Başkent Niğde Tanıtım Günleri 2 etkinliğinin geniş özeti yarın (11 Kasım 2012 Pazar Günü) saat 16.00 Vatan Tv ekranlarında sunulan “İşte Türkiye” programında yayınlanacak.

Niğde Günlerinin ardından çeşitli spekilasyonlara konu olan ve Niğde İl Kültür Müdürü Mehmet Öncel Koç’un ağır eleştiriler aldığı etkinliği siz Niğdeli hemşehrilerimizin izlemesini tavsiye ediyoruz. Niğde Günleri esnasında bizlerin gözlemleriyle oldukça efor sarf eden, Niğde’yi Ankara’da AKM’de layıkı ile temsil eden başta Niğde Dernekler Federasyonu Başkanı Hafize Şahiner, Başkent Niğde Vakfı Başkanı Musa Balaban, Niğde Valiliği adına Niğdeyi Temsil eden Niğde İl Kültür Müdürü Mehmet Öncel Koç ve Seel Ajans organizasyonunu siz Niğdeliler ekrandan izleyip değerlendirebilirsiniz.

Ayrıca Sitemiz adına ağır eleştiriler alan Niğde günlerinin ardından editörümüz Fatma Tan Mardin Günleri’ne de gitti. İki tanıtım organizasyonunu sizin için değerlendirecek… Çok yakında


Editör: TE Bilişim