Atatürk'ün Niğde'ye gelişinin 80. Yılı kutlamaları kapsamında Niğde Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti büyük bir organizasyona imza atıyor.


Niğde Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Şerife Türkeş Kanaatbilen, 5 Şubat Çarşamba günü Türkiye Gazeteciler Federasyonu Yönetim kurulu üyeleri, Dünya Gazeteciler Federasyonu Yönetim kurulu üyeleri Niğde'ye gelerek 'Niğde'nin EN'leri plaket törenine katılacak.


Niğde'ye gelecek misafirler 5 Şubat Çarşamba günü saat 14.00'da Ak Medresede dernek binasının açılışına katıldıktan sonra, akşam 19.30'da Niğde Üniversitesi Derbent Kültür Merkezinde plaket törenine katılacak.


Organizasyon ile ilgili açıklamalarda bulunan Niğde Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Şerife Türkeş Kanaatbilen, "5 Şubat Bildiğiniz gibi Atatürk'ün Niğde'ye gelişinin günü ve bizim de onur günümüz. Bizde Cemiyet olarak 5 Şubat akşamı geleneksel olarak bir program hazırladık. Bu programda 2013'ün EN'leri programı yaparak Niğde'ye istihdam sağlamış iş adamları, hayırseverler, Niğde Üniversitesinin adını duyuranlara plaket vereceğiz" dedi.


Niğde'ye çivi çakanlara bir katkıda bulunmak istediklerini ve bunun için yola çıktıklarını söyleyen Kanaatbilen, "Bu kapsamda Türkiye Gazeteciler Federasyonu üyesiyiz. Federasyon saat 14.00'da Ak Medresede dernek binamızın açılışını yapacağı ve bu kapsamda Türkiye Gazeteciler Federasyonu ve Dünya Gazeteciler Federasyonu üyeleri Niğde'de toplanacak. Dünya Gazeteciler Federasyonu da burada Yönetim Kurulu toplantısı yapacak. Böylece Niğde'nin tanıtımı için bize güzel bir fırsat doğdu. Türkiye'nin her yerinden meslektaşlarımız, Cemiyet Başkanlarını Çarşamba günü burada ağırlayacağız. ve Onlara Niğde'ye katkı sağlamış olanlara plaket verdireceğiz ve bunu her 5 Şubatta yapacağız. Niğde'ye biraz hareketlendirmek istiyoruz böyle bir organizasyon yapacağız" diye konuştu.


Editör: TE Bilişim