Niğde Gazeteciler Cemiyet (NGC) Başkanlığı görevine Borun Sesi Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Alpaslan Düzgün getirildi.



Niğde Gazeteciler Cemiyeti’nde yeni dönem…

Sağlık sorunları nedeniyle Niğde Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı görevinden ayrılan Ali Osman Sayın’ın yerine, Yeni Bor Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Alpaslan Düzgün seçildi. Karar, Niğde Gazeteciler Cemiyetinin dünkü Yönetim Kurulu Toplantısında alındı.

Toplantının ardından konuşan Başkan Alpaslan Düzgün, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Niğde Gazeteciler Cemiyetinin bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da ilimizin gerek sosyal, kültürel, gerekse ekonomik anlamda ilerlemesi noktasında çalışmalarına devam edeceğine vurgu yapan Başkan Düzgün, “Öncelikle bu görevi bana layık gören yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Niğde Gazeteciler Cemiyeti bugüne kadar ilimizin gelişmesi noktasında çok önemli hizmetlere imza atmıştır. Bugünden sonra da aynı kararlılıkla Cemiyetimizin tüm kurulları ve üyeleriyle birlikte Niğde’nin kalkınması için var gücümüzle çalışacağız” dedi. NGC Başkanı Düzgün, Niğde Gazeteciler Cemiyeti’nin Niğde’nin tanıtılması konusunda önemli görev üstlendiğine vurgu yaparak; “Niğde Basınının birlik ve beraberliği ile güç birliği ilk hedefimiz olacak, ilin sorunlarının cesur bir şekilde takipçisi olacağız” şeklinde konuştu.

NGC Başkanı Düzgün, sağlık sorunları nedeniyle görevinden ayrılmak zorunda kalan NGC eski Başkanı Ali Osman Sayın’a da hizmetlerinden ötürü teşekkür etti.

Yeni Başkan Alpaslan Düzgün'e Borhaber.net olarak başarılar diliyoruz. 






Editör: TE Bilişim