Niğde’de 8 yıl önce kurulan Niğde Fotoğraf Amatörleri Derneği (NİFAD) adı ile faaliyet göstermeye başlayan dernek 8. Kuruluş yıldönümünü kutladı. Niğde Henry Jones Kafede yapılan kutlamaya dernek yönetim kurulu ve diğer üyeler ve üyelerin yakınları katıldı. Günün anısına hazırlanan büyük pastayı yönetim kurulu üyeleri Serap Erelli- Bahar Şahiner Öke - Raşit Tokmak -Aydın Meriç - Mehmet Demirtaş birlikte kestiler. Canlı müzik eşliğinde neşe ve coşkunun bir arada olduğu kutlama gecesinde dernek yöneticileri ve üyeleri bir arada olmanın fırsatını değerlendirerek bol bol sohbet ettiler. Pasta kesiminin ardından günün anısına bol bol fotoğrafların çekildiği gece yine şarkıların söylenmesi ve eğlence ile tamamlandı.
 
Düzenlenen kutlama etkinliğinin ardından konuşan NİFAD Başkanı Serap  Erelli, gerçekleştirdikleri kutlama programına katılan tüm üyelere katılımlarından dolayı teşekkür etti. Başkan Serap Erelli yaptığı açıklamada;
“ Derneğimiz Niğde de fotoğraf tutkunlarının bir arada olduğu bir dernektir. Bizler fotoğraf tutkunları olarak ilimizde kendi alanımızda faaliyetler göstererek ilimizin tanıtımına elimizden geldiğince katkı sağlamaya bunun yanında fotoğraf sanatına ilgisi olanlara eğitimler vermeye, her zaman birlik ve beraberlikle gurur duyduğumuz üyelerimizle sosyal faaliyetler gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Derneğimiz gösterdiği faaliyetlerle 8 yılda her zaman kendisinden söz ettiren bir kuruluş olmuştur. Bu kapsamda ilimizde  bir çok sosyal etkinlikte  rol alarak kamu kurumları ile de sağlıklı bir ilişki içerisinde olduk ve olmaya da devam ediyoruz. Bundan sonraki yıllarda da çıtayı daha yukarılara taşıyarak sorumluluğumuzun bilinci içerisinde ilimizin tanıtılmasına, gelişmesine katkı sağlama yönünde faaliyetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Bu vesile ile 8. Kuruluş kutlamalarına katılan tüm üyelerimize yönetim kurulu adına çok teşekkür ediyoruz. “ dedi.
 
 
Editör: TE Bilişim