Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin 64. Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı. Yıllık raporların ibra edildiği genel kurulda yapılan seçimde Fahri Eker ve yönetim kurulu üyeleri güven tazelediler.

Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin Olağan Genel Kurul Toplantısı Niğde Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Murat Zeren Hizmet ve Eğitim Binası toplantı salonunda yapıldı.

Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin 64. Olağan Genel Kuruluna kooperatif ortaklarının yanı sıra CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel, oda başkanları, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan toplantıda gündem maddeleri görüşüldü. Yönetim kurulu faaliyet raporu, bilanço- gelir gider tablosu ve 2017 yılı tahmini bütçesi ile denetim kurulu raporu okunarak, genel kurula katılanlar tarafından ibra edildi. Kongrede konuşan Kooperatif Başkanı Fahri Eker, "Böyle bir günde bizleri yalnız bırakmayan siz değerli ortaklarımıza katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Tabi ki sizler böyle davanıza sahip çıktığınız için bizde süreç içerisinde sizlere hizmet için mücadele etmeye devam edeceğiz. Biliyorsunuz 2016 yılı ülkemiz adına çok iyi bir yol olarak geçmedi, inşallah 2016 yılı gibi bir yıl daha yaşamayız. 2017 yılında esnaf ve sanatkarımızın yanında olmaya devam edeceğiz "dedi. Ardından Divan Kuruluna verilen önerge gereği Yönetim Kurulu Seçimi yapıldı. Açık oylama şeklinde yapılan seçimde Başkan Fahri Eker ve Yönetim Kurulu üyeleri Yavuz Eren, Şevket Yel, Köksal Kılıç ve Yusuf Adıgüzel güven tazeleyerek göreve yeniden seçildiler.
Editör: TE Bilişim