Niğde Emniyet Müdürlüğü’nde bir üst rütbeye terfi eden 7 kişi için Polisevinde  “Rütbe Terfi Töreni” düzenlendi.

Törene Niğde İl Alay Komutanı Albay İsmet Cansaran, İl Emniyet Müdürü Yusuf Albayrak, Emniyet çalışanları ve aileleri katıldı.

Niğde İl Emniyet Müdürü Yusuf Albayrak törende yaptığı konuşmada, terfi aldıktan sonra sorumlulukların arttığını söyledi.

Albayrak; “bizde terfi demek bir futbol maçında gol atmak demektir. O heyecanı o zevki duymaktır.  Terfi olduktan sonra sorumlulukların artması biraz işi zorlaştırır.  Terfilerde omuzlardaki yıldızlar saramaya başladığında birde üçlendiğinde sorumluluklar artıyor demektir. İçimizde olupta terfi edemeyen kardeşlerimizde var. Onlara hayırlısıyla terfi diliyorum. Kadromuz amir acısından biraz zayıftı yalnız tayinlerde gelen amirlerimizle açığımızı kapatmış durumundayız. İlimizde görev yapan ve terfi alan iki müdür yardımcımızda ilimizde görevlendirildi. Bor ilçemiz boşalıyor orada bir kişi bulacağız. Çok güzel olan ahengimizi daha da arttırma çabasındayız. Terfi eden kardeşlerimiz tebrik ediyorum, aileleriyle birlikte mutluluklar diliyorum. Buradan tayin olup diğer illere giden kardeşlerimize de burada yapmış oldukları çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 Niğde İl Alay Komutanı Albay İsmet Cansaran ise, “Her terfi sorumlukların artması bunun yanında da birazda yalnızlaşmak demektir. Bu yalnızlık,  sorumlukları paylaşmak insan merkezli tavır, davranış sergilemek ve aktif olarak öngörülü olarak aşılabiliyor.  Bütün arkadaşlarıma yeni rütbe ve görevlerinde, buradan gidecek arkadaşlara yeni görev yerlerinde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Terörle Mücadele Şube Müdürü 3. Sınıf Emniyet Müdürü Feridun Cemal Kılıç ve Bor İlçe Emniyet Müdürü 3. Sınıf Emniyet Müdürü Köroğlu  Kıraç’ın 2. Sınıf Emniyet müdürü rütbelerini Niğde İl Alay Komutanı Albay İsmet Cansaran ve aileleri taktı.

Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü 4. Sınıf Emniyet Müdürü Ercan Erdem ve Bölge Trafik Şube Müdürü 4. Sınıf Emniyet Müdürü Durmuş Ali Doğan’ın 3. Sınıf emniyet müdürü rütbelerini Niğde İl Emniyet Müdürü Yusuf Albayrak ve aileleri taktı.

Polisevi Şube Müdürlüğünde görevli Emniyet Amiri Emrullah Kahraman ve Bilgi işlem Şube Müdürlüğünde görevli Emniyet Amiri Hakan Kaplan’a 4. Sınıf Emniyet müdürü rütbelerini İl Emniyet müdür Yardımcısı Hayrettin Yıldızlı ve aileleri  taktı.

Sungurbey Polis Merkezi Amirliğinde görevli Komiser Yardımcısı Memduh Pökün’ün komiser terfisini ise İl Emniyet Müdür Yardımcısı İsmail Koca ve ailesi taktı.

Bor İlçe Emniyet Müdürü Kıraç İl Emniyet Müdür Yardımcısı oldu.

Bor İlçe Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç 2. Sınıf Emniyet Müdürü olmasından dolayı Niğde Emniyet Müdürlüğü, Müdür Yardımcısı görevine  yakın zamanda atanması bekleniyor. Bor İlçe Emniyet Müdürlüğüne ise halen Niğde Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü görevini yürüten 4. Sınıf Emniyet Müdürü Levent Çivi'nin atamasının yapılacağı bilgisi edinildi.

Bor İlçemiz eski emniyet Müdürlerinden Feridun Cemal Kılıç'da 2. Sınıf Emniyet Müdürü rütbesine terfi ettiğinden Niğde İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine getiriliyor.



Fotoğraflara tıklayın büyüsün... sağ ok tuşu ile devam edin...  


Editör: TE Bilişim