Niğde Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Trafik Sinyalizasyon Ekipleri yaya ve sürücülerin güvenliğini sağlamak amacıyla cadde ve sokaklarda yıpranan yol şerit çizgilerini boyama ve yenileme çalışmalarını gerçekleştirdi. Okul önlerindeki kasisler ve uyarıların görünür olması için de boyama çalışmaları yapan ekipler, trafik akışının bozulmaması için duraklarda ve araç park yerlerinde de yol çizgi çalışması yaptı.

Çalışmalar kapsamında; Atatürk Bulvarı, Alparslan Türkeş Bulvarı, Devlet Bahçeli bulvarı, 18 metrelik yol, Amas yolu Ditaş üst geçit arası, rahman Camii Eskigümüş kavşağı arası ve Bolge Trafik ile Yesilburç köyü arasında kalan yolun tamamı boyandı.

Caddelerdeki çizgileme çalışması Sıcak Yol Çizgi Boya Makinesi ile yapılırken, trafik yoğunluğunun az olduğu gece geç saatlerde yapılan çalışmalarda, çizgilerin daha iyi görünebilmesi için özel boyalar kullanılıyor.

Niğde’de UMKE ekiplerine arama kurtarma eğitimi verildi Niğde’de UMKE ekiplerine arama kurtarma eğitimi verildi

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir;

“Trafik güvenliği bizim için her şeyin başında geliyor. Bizler şehrimiz için güvenli trafik ve güvenli hayat sağlama gayreti içindeyiz. Sağ olsun belediye ekiplerimiz gece gündüz demeden görevlerini sürdürüyorlar. Ben çalışma ekibimdeki arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Durmak yok çalışmaya üretmeye ve şehrimizi müreffeh kılmaya devam inşallah.” dedi.

Editör: TE Bilişim