AK Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin, İnşaatı devam eden 24 Derslik Bilim Sanat Merkezi, Endüstri Meslek Lisesi ve onarımı devam eden Muhsin Yazıcıoğlu İmam hatip Ortaokulu inşaatında incelemelerde bulunup, yetkililerden bilgi aldı.

Eğitimde marka şehir olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Niğde'miz için çalışmalarımıza devam ediyoruz diyen Milletvekili Gültekin, Son 18 yılda Niğde'mize 287 milyon liralık yatırım yaptık dedi.

Milletvekili Gültekin, AK Parti iktidarlarında en önemli meselelerden biri eğitim olmuştur. Nitelikli iş gücünün artması, bilgiyi üreten ve paylaşan nesillerin yetiştirilmesi ve gençlerin yetenekleri doğrultusunda yönlendirilmesine imkân sağlanmasının beşeri sermayeyi güçlendireceğine dikkat çekerek, bunların da ancak eğitimle olduğunu vurguladı. Geleceğimizin teminatı gençlerimizin daha iyi ortamlarda eğitim alması için gerekli tüm çalışmaları yaptıklarını belirtti.

ÖĞRETMENLERİMİZ GÖZBEBEĞİMİZ

Yeni eğitim öğretim yılı öncesinde okullarımızı ziyaret ederek, kıymetli öğretmenlerimizle sohbet edip, eğitim ve öğretimde başarı oranımızı daha üst seviyelere taşımak adına fikir alış verişinde bulunduk. Geleceğimizin teminatı Çocuklarımızı ilmek ilmek dokuyan, hayata hazırlamak için canla başla çalışan kıymetli öğretmenlerimize yeni eğitim ve öğretim yılında başarılar diliyorum" dedi.

Editör: TE Bilişim