Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Altunhisar ilçesine giden Vali Mustafa Koç, İlk olarak Altunhisar Kaymakamlığı’nı ziyaret ederek; Kaymakam Doğukan Mızrak’tan ilçenin ve kamu yatırımlarının son durumu hakkında brifing aldı.

Niğde’nin kadim, gelenek ve kültürüne bağlı bir şehir olduğunun altını çizdiği konuşmasının devamında Vali Mustafa Koç; “ Memnuniyetle görüyoruz ki tarım kimliğinin yanında Niğde artık bir sanayi kenti olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. İnşallah Altunhisar ilçemiz de bu pastadan payını alacaktır” dedi.

Hükümet Konağı içerisindeki kurumları tek tek gezen Vali Mustafa Koç, çalışan personele kolaylıklar dilemesinin ardından sırasıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti. Ziyaretlerine ilçede faaliyet gösteren tekstil atölyesi ile devam eden Vali Mustafa Koç, daha sonra Altunhisar Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi sakinleri ile bir araya geldi. Burada tedavi gören vatandaşlarımızla uzun süre sohbet eden Vali Koç, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Rehabilitasyon merkezi ziyaretinin ardından Altunhisar Belediyesine giden Vali Mustafa Koç, Altunhisar Belediye Başkanı Vedat Kirazcı’yı makamında ziyaret etti. Başkan Kirazcı’dan belediyenin tamamlanan ve devam eden çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Koç, belediye ziyaretinin ardından ilçe merkezinde faaliyet gösteren esnafları gezerek hayırlı işler temennisinde bulundu. Ziyaretleri esnasında ilçe sakinleri ile bir araya gelen Vali Mustafa Koç vatandaşların kendisine ilettikleri sorun, görüş ve talepleri dinledi.

Vali Koç burada yaptığı konuşmada, yaklaşık bir hafta önce Sayın Cumhurbaşkanımızın imzasıyla çıkan valiler kararnamesiyle Niğde’ye Vali olarak atandığını ifade ederek hem ilçeleri tanımak hem de ilçelerin sorunlarının çözümü noktasında birlikte neler yapabilecekleri konusunda fikir alışverişinde bulunmak için bir takım ziyaretler gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Ziyaretlerine Altunhisar İlçesine bağlı Yeşilyurt Köyü ile devam eden Vali Mustafa Koç, Aziz Şehidimiz Piyade Er Ramazan Mutlusan’ın baba ocağını ve Kahraman Gazimiz Tayfun Zor’u evinde ziyaret etti.

Şehidimizin baba ocağı tadilat edilecek Şehidimizin baba ocağı tadilat edilecek

Editör: TE Bilişim