Niğde Belediyesinin mübarek Ramazan ayı münasebetiyle vatandaşların hizmetine sunduğu İkram Çeşmesi Paşa Cami karşısında teravih namazından çıkan vatandaşları serinletti. 



Niğde Belediyesi tarafından ilk olarak İlhanlı Mahallesindeki mahalle iftarında hizmete giren gezici İkram Çeşmesi ile vatandaşlar teravih namazından çıkınca buz gibi şerbetle serinledi.Vatandaşların dolu dolu bir Ramazan ayı geçirmeleri için elinden gelen gayreti gösteren Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan konuyla ilgili yaptığı açıklamada '' Mübarek Ramazan ayının manevi havasını en iyi şekilde teneffüs etmek ve geleneklerimizi canlandırabilmek adına belediyemiz tarafından düzenlenen mahalle iftarlarında İkram Çeşmesini halkımıza sunduk. Şimdi de cami çıkışlarında vatandaşların hizmetine sunuyoruz '' dedi.

Ramazan'dan Sonra İkram Çeşmesinden Çorba Akacak

Ramazan ayında vatandaşı serinleten İkram Çeşmesi Ramazan'dan sonra da içleri ısıtacak. Ramazan ayı boyunca cami çıkışlarında vatandaşların hizmetine sunulacak İkram Çeşmesi, Ramazan'dan sonra da çorba dağıtımı yapacak.Niğde Belediyesi tarafından teravih namazından sonra Paşa Cami karşısında hizmet veren gezici ikram çeşmesi vatandaşlardan da büyük beğeni topladı.

 
Editör: TE Bilişim