Özellikle yeşil alanlarda sonbahar bakımını yoğunlaştıran Niğde Belediyesi ekipleri, cadde ve sokakları da sarı yapraklardan temizliyor. Sonbahar bakımı kapsamında mevsime uygun bitkiler de toprakla buluşuyor.

Niğde Belediyesi Temizlik İşleri ile Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, havaların yavaş yavaş soğuyup, sonbaharın kendini hissettirdiği bu günlerde çalışmalarını yoğunlaştırarak sürdürüyor. Yeşil alan ve parkların daha temiz ve bakımlı bir görünüm kazanması için kolları sıvayan Niğde Belediyesi ekipleri, il genelinde bulunan yeşil alan ve parklarda budama, yabani ot ayrımı, çapalama ve temizlik gibi birçok çalışmaya imza atıyor. Sonbahar ile birlikte dallarından savrularak yerlere dökülen yapraklar da büyük bir titizlikle temizleniyor.

Temizlik çalışmalarından son derece memnun olduğunu ifade eden Mahallesi sakinleri “Sonbaharda Niğde’nin parkları da ayrı güzel oluyor. Belediye ekipleri de çok titiz maşallah. Başkanımız Emrah Özdemir’e ve ekiplerine hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz dediler.

Niğde’de enerji kesintisi devam ediyor Niğde’de enerji kesintisi devam ediyor

Editör: TE Bilişim