Niğde Belediyesi ile BEM-BİR-SEN arasında sosyal denge sözleşmesi imzalandı.

Niğde Belediyesi ve BEM-BİR-SEN (Belediye ve Özel İdareler Çalışanları Birliği Sendikası) arasında imzalanan Sosyal Denge Sözleşmesi (SDS) Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ile BEM-BİR-SEN Teşkilatlandırma Sekreteri Medeni Sevinç tarafından imzalandı. İmza programına BEM-BİR-SEN Mali Hizmetler Sekreteri Gürkan Alper, BEM-BİR-SEN Niğde Şube Başkanı Ergün Yılmaz, Niğde Şubesi Genel Sekreteri Hüseyin Uçar,  Mali Sekreteri İlyas Yağız katıldı.

Halka en güzel şekilde hizmet etmeye çalıştıklarını ve görev süreleri içinde pek çok ilke imza attıklarını vurgulayan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, “Bu hizmetleri yaparken elbette çalışanlarımızın çok önemli katkıları bulunmaktadır. Bu kapsamda çalışan memur arkadaşların sosyal ve ekonomik anlamda şartlarını iyileştirmek için Belediye olarak yetkili sendika ile  ‘Sosyal Denge Sözleşmesi’ni imzaladık. Çalışanlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

BEM-BİR-SEN Teşkilatlandırma Sekreteri Medeni Sevinç; “Yapılan sosyal denge sözleşmesinden dolayı Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’a teşekkür ediyoruz. Çalışanlarına önemli bir katkı sağlamak acısından ortaya koyduğu hassasiyeti önemsiyoruz. Bu personel için önemli bir motive kaynağı olacaktır” şeklinde konuştu.

BEM-BİR-SEN Niğde Şube Başkanı Ergün Yılmaz ise, Niğde Belediyesi, sürekli olarak kendini yenileyen bir Belediye olduğunu belirterek; “Belediye Başkanımız bugüne kadar bizlerle istişare içerisinde oldu. Bizlere vermiş olduğu katkı ve destekten dolayı tebrik ve teşekkür ediyorum. Bu sözleşme ile Niğde Belediyesi’nde çalışan memur arkadaşlarımızın sosyal ve ekonomik haklarında iyileştirme yapılmıştır. Bu bir başlangıçtır. İnşallah önümüzdeki süreç daha güzel olacaktır.  Memur arkadaşlarımız da bu katkıya layık olmaya çalışacak” diye konuştu.  





Editör: TE Bilişim