Niğde Belediye Başkanlığı, eğitime katkı sunmak amacıyla kentimiz merkezindeki okulların bahçelerinde asfaltlama çalışması yürütüyor.

 

Kent merkezinde birçok okulun bahçe ve sıcak asfalt düzenlemesini yapan Niğde Belediyesi, Elma Şekeri Anaokulu, İmam Hatip Orta Okulu, 19 Mayıs İlköğretim Okulu ve Atatürk Orta Okulunun bahçelerinin asfaltlanmasını sağladı.

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, kentimiz merkezindeki okulların bahçelerinde sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi ve 24 Kasım Öğretmenler gününü dolayısıyla da tüm öğretmenlerin gününü kutladı.

 

 “Niğde Belediyesi olarak çalışmalarımızı her gün sürdürüyoruz” diyen Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “24 Kasım 2012 tarihinde de asfaltlama çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz” diye konuştu.

 

Öncelikle tüm öğretmenlerimizin gününü kutladığını belirten Başkan Akdoğan; “Eğitim öğretim yılında öğrencileriyle birlikle hayırla devamını diliyorum. Allah öğretmenlerimizin emeklerini zayi etmesin” dedi.

 

Başkan Akdoğan, Öğretmenler günü münasebetiyle ve Okul Aile Birliklerinin, okul idarecilerimizin talebi doğrultusunda okul bahçelerinde asfaltlama çalışması gerçekleştirdiklerini belirtti.

 

Bahçeleri düzensiz olan toz toprak içerisinde olan okullarımızın bahçelerinin asfaltlanmasını sağlamakta olduklarına vurgu yapan Başkan Akdoğan, İmam Hatip Orta Okulu, Atatürk Orta Okulu, Hazım Tepeyran İlköğretim Okulu, 19 Mayıs İlköğretim Okulu bahçelerinin asfaltlama işlemini gerçekleştirdiklerini söyledi.

 

Niğde Belediye Başkanı Akdoğan; “Öğretmenler gününde okul bahçelerinde yaptığımız bu asfaltlama çalışmasının öğretmenlerimize ve öğrencilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Editör: TE Bilişim