Niğde Belediye Başkanlığı, çalışmalarını aralıksız sürdürerek yeni projelerle halkı buluşturmaya devam ediyor.


Yaşanılabilir bir şehir için alt yapıdan üst yapıya kadar bir çok alanda Niğde'nin gelişmesini sağlayan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, halkın isteklerini yerine getirmeye özen gösteriyor. Niğde'de hizmet ulaşmayan en ücra köşe kalmaması için çalışmalarını sürdüren Niğde Belediye Başkanlığı, gerçekleştirdiği modern çalışmalarla şehrin alt yapı ve üst yapı ihtiyaçlarının yanı sıra sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını da karşılayarak vatandaşların huzuru ve refahı için gece gündüz demeden çalışıyor.

Niğde Belediye Başkanlığı tarafından Niğde genelinde yapımı devam eden çalışmaları her fırsatta yerinde inceleyen Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, çalışmalar hakkında bilgi alıyor.

Niğde Evleri'ne 2 yeni park

Niğde Belediye Başkanlığı tarafından Efendibey Mahallesi Yeni Niğde Evleri Mevkiine bir basketbol sahası olan diğeri ise yeşillendirilerek dinlenme alanı olan iki ayrı park yapıldı.  Niğde Evleri anfi tiyatro olarak bilinen ve yıkılma tehlikesi nedeniyle çevre sakinlerini rahatsız eden alana yeşil alan çalışması yapıldı. Diğer yandan ise Niğde Evleri Camii yanına ise gençlerin ve çocukların spor yapmaları için Basketbol sahası ve yeşil alan çalışmaları yapıldı.

Şehitlik girişinde çalışmalar devam ediyor

Niğde Belediye Başkanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde çalışmaları başlatılan Niğde Derbent Mezarlığı Şehitlik girişinin düzenleme çalışmaları devam ediyor. Şehit aileleri deneğinin de isteği üzerine çalışmaların başlatılarak şehitlik kavşağının düzenlenmesine devam edildiğini belirten Belediye Başkanı Akdoğan, çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını ifade etti.

Aşağı Kayabaşı Camiinin çevre düzenlemesi yapıldı

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, geçtiğimiz günlerde Aşağı Kayabaşı Camiinde incelemelerde bulunarak camiinin çevre düzenlenmesinin yapılması talimatını vermişti. Belediye Başkanı Akdoğan'ın talimatı üzerine Niğde Belediyesi ekipleri Aşağı Kayabaşı Caminin bahçesinde düzenleme yaparak cami bahçesi güzel bir görünüme kavuştu. Aşağı Kayabaşı Camii bahçesinde yapılan zemin temizliğiyle çimlendirme ve çiçeklendirme çalışması yapıldı. Cami cemaati ve mahalle sakinleri ise yapılan çalışmadan dolayı Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a teşekkür ettiler.

 

Kent Ormanı düzenleme çalışmaları devam ediyor

Geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ın talimatlarıyla başlatılan kent ormanındaki düzenleme çalışmaları devam ediyor. Bordür ve kilitli taş yapımının devam ettiği Kent Ormanı kısa süre içerisinde yeni çehresine kavuşarak hizmet verecek.

Otoparklı Kent Meydanı inşaatı tamamlanıyor

700 araçlık kapalı otopark ve Kent Meydanı projesinin için belediye önünde başlatılan inşaat çalışmasının ilk etabında sona yaklaşıldı. Meydanların şehirlerin kimliği olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, çalışmaların ilk etabının tamamlanarak kısa sürede hizmete sunulacağını belirtti.

Amas Bağları mevkiinde kanalizasyon çalışması

Niğde'nin en ücra köşesine kadar hizmet ulaştırma gayreti içerisinde olan Niğde Belediye Başkanlığı Niğde'nin alt yapıdan üst yapıya kadar her alanında yenilik yapmaya devam ediyor. Uzun yıllardır değiştirilmeyen ve artık şehrin nüfusuna cevap veremeyen alt yapının yenilenmesinde önemli çalışmalar yapan Niğde Belediye Başkanlığı, Amas bağları mevkiini kanalizasyona kavuşturdu. Şehrin muhtelif yerlerinde ise işlev görmeyen kanalizasyon hatları 600'lük borularla yenilendi.

Niğde'nin ufku genişliyor

Çalışmaların hızlı bir şekilde tamamlanarak hizmete sunulması için talimatlarda bulunan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Niğde'nin ufku genişliyor. Yarınımızın bugünümüzden daha iyi olması gerekliliğini düşünerek her geçen gün hizmetlerimizi artırarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnsanlarımızın ve Niğde'mizin geleceği için yaşanılabilir bir şehir oluşturmanın gayreti içerisindeyiz" dedi.

Editör: TE Bilişim