Niğde Belediyesinin geleneksel hale getirdiği sokak iftarlarının bu yıl ilk buluşması Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Öğrencileri ile gerçekleşti.

Yoğun bir katılımın olduğu iftar programında konuşma yapan Başkan Özdemir; “Öğrencilerimizle bir arada olmak bize müthiş bir enerji ve mutluluk veriyor, Rektör hocamızla birlikte sürekli ne yapabilirizi konuşuyor ve sizler için güzel şeyler üretebilmek adına sürekli dirsek teması kuruyoruz. Bugün ki bu yoğun katılımınız dolasıyla Pazar günü bu programı tekrarlamak istiyoruz, Allahtan bir mani olmaz ise Tarım bakanımızın katılımıyla Pazar günü yine aynı coşku ve enerji ile bir arada olacağız. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum, Sayın Hocamız  Prof Dr Hasan Uslu yada katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. “ dedi

Niğde Belediyesi’nden Doğalgaz Dönüşüm Desteği Niğde Belediyesi’nden Doğalgaz Dönüşüm Desteği

Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu ise açıklamalarında, Üniversitede yapılacak olan bahar şenliklerinin müjdesini vererek önümüzdeki dönemde bu tarz etkinliklerin daha çok olacağını da sözlerine ekledi. İftar programı, günün sonunda gerçekleştirilen sahne gösterileri ile sona erdi.

Editör: TE Bilişim