Sosyal Belediyecilik alanında örnek çalışmalara imza atan Niğde Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmayı sürdürüyor. 

Niğde Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, kış mevsiminin gelmesiyle birlikte ihtiyaç sahibi ailelere soba yardımı yaptı. İşitme engelli sporculara da 20 çift spor ayakkabısı desteği verdi. 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ın da katıldığı etkinlikte, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından temin edilen sobalar ihtiyaç sahibi ailelere teslim edildi. Aynı etkinlikte, işitme engelliler spor kulübünün futbolcularına da 20 çift spor ayakkabısı verildi. Sobalarını teslim alan vatandaşlar ve işitme engelli sporcular Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’a teşekkür etti.

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, sosyal belediyecilik alanında örnek sayılabilecek uygulamaları hayata geçirdiklerini belirterek, “Kış mevsiminin kendisini iyiden iyiye hissettirdiği şu günlerde, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüzce, evlerinde sobaları olmayan aileler tespit edildi. Bu kapsamda bu ailelere soba yardımında bulunuyoruz” dedi.

Başkan Akdoğan, son bir ay içinde yine Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından yaklaşık 300 aileye odun ve kömür yardımı yapıldığını da sözlerine ekledi.



Editör: TE Bilişim