Niğde Belediyesi, kamu hizmetlerinin tek kapıdan (portal) sunulmasını ve kullanıcıların devlet hizmetlerine elektronik ortamdan güvenli ve etkin bir şekilde erişimini sağlayan platform olan e-Devlet Kapısı’na katıldı.


Niğde Belediyesi’nin teknolojik gelişmeleri yakından takip ettiğini ve bu konuda gelişmiş bir bilişim alt yapısına sahip olduklarını belirten Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Niğde Belediyesi olarak
www.nigde.bel.tr üzerinden verdiğimiz elektronik belediyecilik hizmetlerini, tüm kamu hizmetlerine tek bir noktadan güvenli ve etkin bir şekilde erişim sağlayan e-Devlet kapısı üzerinden de sunmaya başladık" dedi.


Başkan Akdoğan; “Uygulama ile vatandaşlar Niğde Belediyesi tarafından sunulan elektronik hizmetlerden faydalanabileceklerdir.Vatandaşlar e-Devlet’e girdiklerinde sicil bilgisi, beyan bilgileri, tahsilat bilgileri, borç bilgileri gibi sorgulamaları sistem üzerinden görebileceklerdir. e-Devlet şifresiile www.turkiye.gov.tr adresinde oturum açtıktan sonra Belediye Hizmetleri kategorisinde Niğde Belediyesi'ni seçerekbelediye tarafından sunulan elektronik hizmetlerden faydalanılabilir” diye konuştu.




Editör: TE Bilişim