Niğde Belediye Başkanlığı Belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere 4 yılda araç filosuna 21 adet yeni araç ve iş makineleri kazandırdı.
 
Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan göreve geldiği günden bugüne belediye araç parkına kazandırdığı çok sayıda araç ile belediye hizmetlerinin hızlı ve modern bir şekilde yapılmasına katkı sağladı. Niğde Belediye Başkanlığı daha önce yama silindiri, asfalt finişeri, JCB mini kepçe, mercedes minübüs, 2 adet Dodge kamyonet, finişer dorsesi, relay bitüm tankeri alımı gerçekleştirmişti. 2013 yılında da yeni araç alımları gerçekleştiren Niğde Belediye Başkanlığı yeni alınan araçlardan ve iş makinelerinden oluşan araç ve iş makinelerini kent meydanında halkın gösterimine sundu.
 
Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “Belediyemize 3 adet kazıcı kepçe, 30 tonluk paletli ekskavatör, 20 tonluk lastikli ekskavatör, 5 adet Mercedes marka hafriyat kamyonu, 1 adet Mercedes çekici TIR, 10 tonluk asfalt silindiri gerçekleştirdik. Teslim alınan araçlar ile Belediye çalışmaları daha rahat ve hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilecektir. Böylece sıkıntı çekmeden ve yatırımlarımızı aksatmadan belediye olarak asli görevlerimizi yerine getirmenin mutluluğu içinde olacağız. Yeni araçlarımızın Niğdeli hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.








Editör: TE Bilişim