Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Ramazan Bayramı kutlamalarını düzenleyeceği resepsiyon ile kabul edecek.

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Ramazan Bayramının birinci günü olan 17 Temmuz 2015 Cuma günü saat 14.30’da Niğde Belediye binası giriş katında düzenlenecek resepsiyonda tebrikleri kabul edecek.  

Belediye Başkanı Akdoğan'dan Bayram Ziyareti

Her fırsatta halkın içinde olan Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, esnafların ve vatandaşların yaklaşan Ramazan Bayramını kutladı.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan yaya olarak şehri gezerek, halkın ve esnafın bayramını kutladı. Belediye Başkanı Akdoğan bayram tebriği sırasında, vatandaşlarla ve esnafla da yakından ilgilenerek, onları dinledi. Yaklaşan Ramazan bayramı dolayısıyla esnafları ziyaret eden Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Bayram öncesinde de esnafımızın ve vatandaşımızın ramazan bayramını kutladık, geçmiş kadir gecesinde dualarımızın kabulünü diledik. Ramazan Bayramının Niğde'mize, Ülkemize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini niyaz ediyorum" dedi.


Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'dan Ramazan Bayramı Mesajı

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan mesajında vatandaşların mübarek Ramazan Bayramı'nı kutlarken, bayramın tüm İslam alemi ve tüm insanlık için sevgi, barış, kardeşlik ve huzura vesile olmasını temenni ederek; "Ramazan ayı boyunca oruç ile derin bir manevi iklimi, huzur iklimini, kardeşlik iklimini yaşayarak Ramazan Bayramına kavuşmuş olmanın millet olarak mutluluğunu yaşıyoruz. Mahallelerimizde, sokaklarımızda, şehrimizde yardıma muhtaç olanların elinden tuttuk, ekmeğimizi, suyumuzu komşularımızla, ihtiyaç sahipleriyle paylaştık. Hamdolsun bir Ramazan'ı daha hakkıyla idrak etmemizin ardından bayram sevincine Niğdeli hemşerilerimizle hep birlikte kavuştuk" dedi.

 

Ramazan ayında oruç başta olmak üzere yapılan tüm ibadetlerin, tüm hayırların, iyiliklerin, verilen sadaka ve zekatların kabul olunmasını Cenab-ı Hakk'tan niyaz eden Belediye Başkanı Akdoğan; "Bayramlar, kardeşlik, yardımlaşma, kaynaşma duygularının üst seviyeye çıkardığı, birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiği önemli bir yere sahiptir. İslam dünyasında yaşanan acı ve sıkıntıların bir an önce son bulmasını, bölgemizde huzur, barış ve kardeşliğin hakim olmasını yürekten arzu ediyoruz. Ben bu duygu ve düşünceler eşliğinde Niğdeli hemşerilerimin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.


Editör: TE Bilişim