Niğde Belediye İş Sendikası Başkanı Şaban Özkaymak, Belediye çalışanlarını ve geçmiş yıllarda Belediye Başkanlarını Konak Restaurantta bir araya getirerek iftarda buluşturdu.


Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Şaban Özkaymak, yaptığı konuşmada; “Geçmiş yıllarda Belediye Başkanı olan Sayın Başkanlarıma bizi kırmayıp aramızda olmaları bizi ziyadesi ile mutlu etti. Her zaman saygıyla anıyoruz. Yakın bir zamanda aramızdan ayrılan merhum Murat Zeren’ide rahmetle anıyoruz” dedi.




“Birlikte çalıştığımız Başkanlarımız her zaman bizlere büyük emekleri oldu. Her zaman bizlere sahip çıktılar” diyen Özkaymak; “Böyle bir güzel bir Akşam İftar yemeğinde bir araya geldiğimiz Başkanlarımızı ve Sendika çalışanlarımızı cani gönülden kutluyorum” şeklinde konuştu.




Belediye-İş Sendikası tarafından düzenlenen geleneksel iftar yemeğine AK Parti Niğde Milletvekili Ömer Selvi, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Siyasi Parti İl ve Merkez İlçe Başkanları, geçmiş dönem Belediye Başkanları, Sendika üyeleri katıldılar.



Belediye İş Niğde Şubesi’nin iftar yemeği Göksel Rıza ÖZKAN yazdı...


Editör: TE Bilişim