Niğde Gazeteciler Cemiyeti ‘Kitap İyileştirir’ isimli kitap bağış kampanyasına 50 adet kitap bağışı ile destek verdi.

Ceza İnfaz Kurumu Kütüphaneleri için ‘Kitap İyileştirir’ isimli Kitap Bağış kampanyası Niğde adliyesinde düzenlenen program ile başladı.

Bor Muhtarlarına  112 anlatıldı Bor Muhtarlarına 112 anlatıldı

Programa katılan Niğde Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Alpaslan Düzgün, Niğde Gazeteciler Cemiyeti adına, Niğde Ceza İnfaz Kurumu Kütüphaneleri için başlatılan kitap bağış kampanyasına 50 adet kitap bağışı yaparak destek verdi.

NGC Başkanı Alpaslan Düzgün konu hakkında yaptığı açıklamasında, “Ceza İnfaz Kurumu Kütüphaneleri için “Kitap İyileştirir” sloganı ile başlatılan kitap bağış kampanyasına Niğde Gazeteciler Cemiyeti olarak 50 adet kitap bağışında bulunarak destek verdik. Kitap okumanın faydalarını, insan, insan hayatına getirdiği yenilikleri, zenginlikleri, iyi insan olmak için kitap okumanın zaruretlerini hepimiz biliyoruz. Bu nedenle başlatılan kitap kampanyasını çok anlamlı ve önemli buluyoruz. Bu kampanya ile ceza infaz kurumlarının ıslah görevini daha etkin şekilde yürüteceğine inanıyor, 15 Şubat’a kadar devam edecek kitap bağış kampanyasına herkesi katılmaya davet ediyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim