Niğde Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Niğde Valiliği himayelerinde, Niğde Belediyesi ve Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi işbirliği ile 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü etkinlikleri çerçevesinde Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ayşe Türkmenoğlu’nun katılımlarıyla konferans, gala yemeği ve ödül töreni programı gerçekleştiriyor.

Niğde Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Alpaslan Düzgün, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Niğde’nin ilk ve en köklü meslek kuruluşu olarak etkinlikler düzenleyeceklerini belirterek, “Niğde Gazeteciler Cemiyeti olarak Niğde Valiliğimizin himayelerinde, Niğde Belediyemizin ve Niğde Ömer Halisdemir Üniversitemizin işbirliğiyle düzenlediğimiz etkinliklerle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günümüzü kutlayacağız.

Çelik çifti 'Çocuk Evlerinde' iftar yaptı Çelik çifti 'Çocuk Evlerinde' iftar yaptı

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü etkinliklerimiz 10 Ocak 2022 Pazartesi Günü saat: 10.45’de Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başlayacak. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ayşe Türkmenoğlu’nun teşrifleriyle saat 14.00’de Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi 1923 No’lu salonda konferans etkinliğimiz yapılacak. 10 Ocak 2022 Pazartesi akşamı ise protokol üyelerimizin, çevre illerden gelen gazeteciler cemiyeti başkanlarımızın ve bütün yerel basın mensuplarımızın katılımıyla birlik ve beraberlik içerisinde ön gösterim yemeği ve Niğde’de ilk defa düzenlenen ve geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz meslek büyüğümüz Arif Acındı anısına düzenlediğimi basın başarı ödülleri yarışmasının ödül törenini düzenleyeceğiz” dedi.

MESLEKTAŞLARINI PROGRAMA DAVET ETTİ

NGC Başkanı Alpaslan Düzgün, Niğde’de göre yapan tüm gazeteci meslektaşlarını 10 Ocak 2022 Pazartesi Günü düzenleyecekler programa davet etti. Programın tüm Niğde basını için düzenlendiğin belirten Düzgün, “Niğde Gazeteciler Cemiyeti olarak 32 yıllık tarihimiz ve Niğde’nin ilk meslek dayanışma kuruluş olarak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla düzenlediğimiz programımıza tüm meslektaşlarımızı davet ediyoruz. Yılda bir gün de olsa hep birlikte olmak, birlik ve beraberlik içinde bulunmak yerel basınımız için pozitif bir enerji kaynağı olacaktır. Niğde yerel basınında başlattığımız birlik ve beraberlik içerisinde dayanışma sağlamak adına böyle bir organizasyon düzenliyoruz. Tüm gazeteci arkadaşlarımız bu güzel geceye davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim