Niğde Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (NESOB) 19. Olağan Genel Kurulu Murat Zeren Hizmet ve Eğitim Binası Toplantı Salonunda gerçekleşti. Genel kurulda Alim Yeşil ile birlikte Halil İbrahim Kızıltan yarıştı. 


Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği 19. Genel kurulda 189 dele oy kullanırken, yapılan seçimlerde mevcut Başkan Alim Yeşil 99 oy alarak tekrar başkan seçilip güven tazelerken, Halil İbrahim Kızıltan ise 88 oy aldı, 2 oy ise iptal sayıldı. Murat Zeren Hizmet ve Eğitim Binası Toplantı Salonunda gerçekleşen Genel Kurulda mevcut başkan Alim Yeşil tekrar başkan seçilerek 1972 yılından bu yana kadar NESOB Başkanları arasında 7’nci olarak başkan seçildi.


NESOB Başkanı Alim Yeşil, 


Yönetim Kurulu Asil Üyeler; Nuri Büyükoğlan, Şinasi Göktepe, Ethem Bozdoğan, Murat Yenel, Ramazan Yalçın, Şaban Arıkan. Yönetim Kurulu Yedek Üyeler; İlhan Gençer, Nusret Durak, Mustafa Bakın, İsmail Aladağ, Murat Yurdagül, Mehmet Keklik, Azim Dilmen.

Denetim Kurulu Asil Üyeler; Ümit Yörükoğlu, Hasan Hüseyin Cengiz, Ferhat Çınar.

Denetim Kurulu Yedek Üyeler; Kemal Altan, Selahattin Karataş, Kemalettin Bayizit.

Disiplin Kurul Asil Üyeler; Yaşar Kılınç, Serdar Güleş, Zekeriya Şener.

Palandöken, “Ramazanda artan alışverişler israfa yol açmasın” Palandöken, “Ramazanda artan alışverişler israfa yol açmasın”

Disiplin Kurulu Yedek Üyeler; Semra Şenol, Emin Bay, Fatih Buldu.


Biz esnaf sevdalısıyız ve 4 yıl boyunca tüm esnaf ve sanatkârlarımızın yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz diyen Alim Yeşil; “ 2018 yılından bugüne kadar tüm esnaf ve sanatkarlarımızın her daim yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz.  Biz esnaf sevdalısıyız, tüm esnaf Sanatkârlarımız sorunları ve talepleri için her daim bize ulaşıyor ve sorunlarını çözüme kavuşturmak için canla başla çalıştık ve bundan sonrada çalışacağız. Biz esnaf sevdalısıyız, esnafımız için olması yapılması gereken ne varsa elimizden geleni yaptık. Ben göreve geldiğimiz süre zarfında elimizden gelinin en iyisini yaptığımıza inanıyorum. Sizlerin destekleriyle yeniden başkan seçilip görevi layık görürseniz kaldığımız yerden sırf işimiz proje olarak en az her odaya bir proje hazırlatarak işimize devam edeceğiz” dedi.

Editör: TE Bilişim