Basının Kalbi Balıkesir’de Atacak. Niğde Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Necmi Pişkin Başkanlar Konseyi toplantısına katılacak.

 

Sanayici ve işadamlarıyla gazeteciler, Cumhurbaşkanını Gül’ü konuk edecek. Balıkesir Türkiye Gazeteciler Federasyonu’nun Konsey toplantısına ev sahipliği yapacak.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Başkanlar Konseyi toplantısı da Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti’nin 50. Yıl etkinlikleri kapsamında bugün Balıkesir'de gerçekleştirilecek.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Balıkesir Sanayi Odası’nın yüksek düzeyde vergi veren ihracat yapan sanayici ve işadamları ve kurumlarının onurlandırılacağı törende ödülleri verecek.

11. Cumhurbaşkanı Gül, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanlarının Pamukçu’daki Termal Asya Oteli’nde yapacağı Konsey Toplantısı ve Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti’nin 50’inci Yılı Kutlama Programı’nda Cahit Albayrak anısına Balıkesir’deki yayın organları sahiplerine ve cemiyetin hayattaki kurucuları M. Reşit Kıpçak, Ekrem Balıbek, Nejat Akpınar ve Hasan Basri Atılganer’e şükran şiltlerinin sunulacağı resepsiyona katılacak.

Gazeteciler Federasyonu Başkanı Atilla Sertel, Gazeteciler Cemiyetleri Vakfı Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Anadolu Ajansı Genel Müdürü Dr. Hilmi Bengi, TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürü Murat Karakaya ile aralarında Niğde Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Necmi Pişkin’in de bulunduğu yaklaşık 70 ilin Gazeteciler Cemiyetleri başkanları etkinliklere katılacak.

Editör: TE Bilişim