Niğde Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Yiğit, Niğde Belediyesi Başkan Yardımcısı olarak atandı.
2002 yılından bu yana Niğde Milli Eğitim Şube Müdürü olarak görev yapan Mustafa Yiğit, Niğde belediye başkanlığına atandı. Yiğit dün Milli Eğitim müdürlüğü personeli ile vedalaştıktan sonra Niğde Belediyesindeki makamında görevine başladı.
2002’den beri Niğde’de eğitime büyük bir özveri ile hizmet eden Yiğit, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Bütçe Yatırım ve Tesisler Bölümü sorumluluğu kapsamında Milli Eğitim olarak Niğde’nin eğitiminde büyük projelere imza attı.
Mustafa Yiğit kimdir?
01.07.1965 yılında Niğde'de doğdu. İlk, Orta ve Lise tahsilini Niğde'de tamamladı. Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümünü bitirdi. Erzincan İli'nde iki yıl öğretmenlik yaptıktan sonra ilimize atandı. Niğde Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Yakınçağ Tarihi Anabilim dalında mastır yaptı. Dört yıl Fatih Lise'sinde Müdür Yardımcılığı ve beş yıl Okul Müdürlüğü görevini yürüttü. 23.12.2002 tarihinde Niğde Milli Eğitim Şube Müdürü olarak göreve başladı. Yiğit 2002’den bu yana Milli Eğitim Şube Müdürü Olarak görev yaptı. 07 Eylül 2011 tarihinde Niğde Belediye Başkan yardımcılığına atandı. Yiğit Evli ve 3 çocuk babasıdır.


Editör: TE Bilişim