Murtaza Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (MURTAZA-DER) öncülüğünde yapılan girişimler ve hayırseverlerin desteği neticesinde Murtaza Köyüne morglu cenaze yıkama aracı alındı.

 

Murtaza-Der Başkanı Mehmet Zavarcı, alınan aracın son teknoloji ile tasarlanmış içyapısıyla cenazelerin daha rahat ve temiz ortamda yıkanacağını belirterek; aracın cenaze yıkamanın yanında gerekli görüldüğünde cenaze nakil aracı olarak da hizmet vereceğini söyledi.

 

Başkan Zavarcı konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Köyümüz Murtaza’da cenaze yıkama aracı bir ihtiyaç olarak hemşehrilerimiz tarafından bize bildirilmişti. Biz de dernek yönetimi olarak cenaze aracı alınması hususunda karar alıp gerekli girişimleri yaptık. Yaptığımız görüşmelerden olumlu sonuçlar aldık. Böylesine gerekli bir hizmet için hayırsever kardeşlerimizin gösterdiği yakınlık ve destekten dolayı teşekkür ediyorum. Murtaza Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (MURTAZA-DER) hemşehrilerimizden aldığı destek ile çalışmalarına her alanda devam edecektir. Özellikle eğitim-öğretim çağındaki çocuklarımız, gençlerimiz için burs, giyecek vb. katkılarımız olacaktır. Bunu da belirtmek isterim. Bizi yalnız bırakmayan cümle dostlara selamlarımı, saygılarımı sunuyorum”

Editör: TE Bilişim