Niğde Sınırlı Sorumlu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi seçimleri sonuçlandı.


Niğde Esnafa ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi 59. Olağan Genel Kurulu toplantısı Mavi Köşk Düğün salonunda yapıldı.

Kooperatif Başkanlığı için mevcut Başkan Murat Zeren ile Hüseyin Arı yarıştılar.

Seel Ajansın organizesi ile Mavi Köşk Düğün Salonu'nda yapılan toplantıya sabah erken saatlerde gelen esnaflar, polisin geniş güvenlik önlemleri ile içeriye alındı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan 59. Olağan Genel Kurula Divan Başkanlığının oluşturulması ile başlandı ve gündemdeki maddeler görüşüldü. 

Divan Başkanlığını Bölge Birliği Başkan Vekili Osman Cebeci'nin yaptığı Genel Kurulda 
 konuşan Murat Zeren, katılım ve desteklerinden dolayı meslektaşlarına teşekkür ederek, yeni dönemde daha aktif olacaklarını ve çalışmalarına hız vereceklerini kaydetti. Bütün sıkıntı ve sorunları birlik ve beraberlik içinde çözeceklerini ifade eden Zeren, “Çalışmalarımızı birlikte çözeceğiz. Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin.” dedi.


Açık oy kullanılarak yapılmasına karar verilen seçimde, başkanlık için yarışan Hüseyin Arı rakibini tebrik ederek sürpriz bir şekilde adaylıktan çekildiğini açıkladı.

Seçim sonucunun ardından salonda alkış tufanı ve sloganlar atılırken, Murat Zeren bir süre omuzlarda taşındı.


Niğde Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin yeni yönetiminde üst kurul üyeleri Murat Zeren, Ali Bayhan, Memiş Üstündaş, Yavuz Eren, Kamber Türk, yönetim kuruluna Murat Zeren, Turgut Taygur, Ramazan Tanrıverdi, Köksal Kılıç, denetim kurulu üyeliğine ise Kadir Yamaner ve Ali Çayır seçildi.





Editör: TE Bilişim