Muhtarlar Konfederasyonundan Kavaklıoğlu’na ziyaret

 

Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz ve Muhtarlar Konfederasyonu Genel Sekreteri Sevim Özsoy önceki gün AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu’na bir ziyaret gerçekleştirdi.

 

 

Niğde Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bahtiyar Yamaner ve Niğde Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu üyesi Tevfik Özbek’in de hazır bulunduğu ziyarette muhtarların özlük hakları ve muhtarların vatandaşlara hizmetlerde daha verimli olabilmesi için yürütülen çalışmalar masaya yatırıldı.

 

 

Muhtarların özlük hakkı düzenlenecek

 

 

AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu’nun TBMM İçişleri Komisyonu olmasından ötürü muhtarlarla ilgili yürütülen yasama faaliyetlerinin görüşüldüğü toplantıda Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz, Milletvekili Kavaklıoğlu’na muhtarlara yönelik ilgisinden dolayı teşekkür etti.

 

 

Muhtarlarla ilgili bir çalışma yapıldığını konfederasyon olarak da çalışmaları takip ettiklerini belirten Akdeniz, muhtarların durumunda ve özlük haklarında düzeltme getirecek bir kanunun çıkmasını beklediklerini söyledi. Niğde Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bahtiyar Yamaner de muhtarlara ve çalışmalara Kavaklıoğlu’ndan büyük destek gördüklerini ifade ederek kendisine müteşekkir olduklarını kaydetti. 


Editör: TE Bilişim