Niğde Muhtarlar Derneği Başkanı Bahtiyar Yamaner ve Yönetim Kurulu üyeleri Niğde Valisi Yılmaz Şimşek ve Niğde belediye başkanı Emrah Özdemir’i makamlarında ziyaret ettiler.

Niğde Muhtarlar Derneği Başkanı Bahtiyar Yamaner ve Yönetim Kurulu üyeleri ilk olarak Niğde Valisi Yılmaz Şimşek’i ziyaret etiler. Dernek çalışmaları hakkında Muhtarlar Derneği Başkanı Bahtiyar Yamaner’den bilgi alan Vali Şimşek, dernek yönetimi ve dernek üyesi muhtarlarla sohbet ederek sorun, görüş ve talepleri dinledi.

Niğde merkez mahalle ve köylerde ikamet eden vatandaşların sorunlarını aktaran muhtarlara gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Vali Şimşek; “Yerel demokrasinin gelişmesinde önemli bir unsur olan muhtarlarımız, aynı zamanda görev yaptıkları yerlerde devletin temsilcileridir.” dedi.

Niğde Muhtarlar Derneği Başkanı Bahtiyar Yamaner ve Yönetim Kurulu üyeleri daha sonra Niğde belediye Başkanı Emrah Özdemir’i ziyaret etiler. Muhtarlarımız sayesinde il genelinde yaşanan tüm olumlu ve olumsuz gelişmelerden haberdar olduklarını ifade eden Başkan Özdemir, “ hep Fırsatta mahalle ziyaretleri yaparak siz muhtarlarımızın aracılığıyla vatandaşlarımızı dinliyoruz. Bu sayede de vatandaşlarımızın sorunlarını ve taleplerini çözüme kavuşturma noktasında vakit kaybedilmemiş oluyor.” ifadelerine yer verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Dernek Başkanı Bahtiyar Yamaner ve Muhtarlar, Niğde Valisi Yılmaz Şimşek’e ve belediye Başkanı Emrah Özdemir’e teşekkür ettiler

Editör: TE Bilişim