Niğde’nin Bor ilçesi 20 mahalle muhtarları, 40 bin nüfuslu Bor ilçesine yeni atanan Niğde eski Emniyet Müdürü Atalay Sönmez’in oğlu Emniyet Müdürü Murat Sönmez’i makamında ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.


Harım Mahallesi Muhtarı Ali Önsay başkanlığında gerçekleşen anlamlı ziyarette, ilçe merkezinde görev yapan mahalle muhtarlarının önceden olduğu gibi bundan sonra da toplumun huzur ve güvenliğini sağlayan emniyet güçlerine ellerinden geldiğince destek vermeye devam edeceklerini bildirdi.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren yeni Emniyet Müdürü Murat Sönmez, “Emniyet güçlerimizle muhtarlarımızın koordineli şekilde çalışması malum olduğu üzere hepimizin iş yükünü azaltmaktadır. Durum böyle olunca da toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması için ekiplerimiz daha rahat bir şekilde çalışma imkanı bulmaktadır. Görev sürecinde muhtarlarımızla, emniyet arasındaki dayanışmayı en iyi şekilde sürdürmenin gayreti içerisinde olacağız. Tüm muhtarlarımıza emniyet güçlerine verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Editör: TE Bilişim