Niğde’de bir dizi ziyaret düzenlemek için yola çıkan Ordu Muhtarlar Derneği Başkanı ve Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz, Genel Sekreteri Sevim (Özsoylu) Özdoğan’ı Bor İlçesi Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Önsay, Yönetim Kurulu üyesi Yeni Mahalle Muhtarı Rıfat Ethem Eroğlan ve Sırasöğütler Mahallesi Muhtarı Ayhan Düzgün tarafından misafir edildi.

 

Hüseyin Akdeniz, Bor’da bir akşam yemeğinde mola vererek Bor’lu muhtarlarla kısa bir toplantı yaptı.


Yapılan toplantıda konuşma yapan Bor Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Önsay, Muhtarlar Federasyon başkanına muhtarlar için yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, “Uzun yıllardır beraber çalışmanın mutluluğu içinde olduğumuz Sayın Akdeniz’in bizleri burada son derece sıcak ortamda ziyaretinde karşılamaktan mutlu olduk. Bizler Bor Muhtarlar Derneği olarak kendisine verdiğimiz desteğin aynen sürdürdüğümüzü ifade etmek isteriz. Yapılan bu çalışmalarda inanıyoruz ki muhtarlarımız hak ettiği yerlere geleceklerdir. Bu meşaleyi tekrar yakarak bizleri tetikleyen başkanımıza başarılarının devamını diliyor, hepinize saygılar sunuyorum.” şeklinde konuştu.

 

Ordu muhtarlar derneği Başkanı ve Muhtar Federasyonu Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz ise Niğde’nin şirin ilçesiBor’un bu davaya yıllardır destek vermesinden büyük mutluluk duyduğunun altını çizerek, “Sorunlarımızı bilen ve her seferinde gerekli yerlere ileten sayın başkanımız Sayın Ali Önsay’ın Muhtarlar camiamıza sağladığı katkı inanın inkâr edilemez. Tabi Muhtarlar camiamız hızla kabuk değiştirmektedir. Yeni yapılanma modeli içinde Türkiye’nin geleninde yaptığımız çalışmaların son aşamalarına yaklaşıyoruz.

 
Bu model değişikliği inanıyoruz ki bizlerin sorunlarını çözecek boyutta olacaktır. Özlenen tek çatının oluşması muhtarlarımıza ivme katacak, çoğunluğun bir araya toplanmasını sağlayacaktır. Burada bu yapılanmaya destek veren Bor Muhtarlar Derneği Başkan ve yöneticilerine teşekkür ediyor, bu yeni yapının Türkiye Muhtarlarına hayırlı olmasını diliyorum’’ ifadelerini kullandı. Geçtiğimiz günlerde Sayın Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan Bey’le Eskişehirde yapılan görüşmelerde “Muhtarların özlük haklarının yeniden yapılandırılarak iyileştirileceğinin sözünü aldık.Diğer Siyasi Parti Genel Başkanlarından da desteklerini aldık.CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçtaroğlu ve MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli Bey gerekli tüm destekleri vereceklerini ifade ettiler.

 

Türkiye’de Muhtarlar Yalnız değildir !

 

Türkiye Muhtarları Fonfederasyonu Başkanı Akdeniz ziyaretini Hatay, Adana, Niğde,Nevşehir ve Tokat illerini ziyarette bulunan Türkiye Muhtarlar Konfederasyon Başkanı Hüseyin Akdeniz ve heyeti tarafından; Birlik ve beraberliği ön plana çıkararak sorunlara aşarak hizmetlerimize devam edeceğiz. Niğde Bor ilçesinde de bizimle bu dönemde yola devam etme kararı aldıklarından dolayı tüm Bor’lu Muhtarlar Derneği yönetimine teşekkür ettiğimizi ifade ederek birlik ve beraberliği muhafaza etmelerini istedi. Mübarek Ramazan Ay’ı münasebetiyle herkese hayırlar getirmesini diliyorum. Şeklinde açıklamalarda bulundu.  

Editör: TE Bilişim