Türk Kızılay ile güzel bir iş birliğinin altına imza atarak aşevi bağış kampanyası düzenleyen Müge Anlı, kampanya kapsamında izleyicilerinden destek alarak 5 tanesi mobil olmak üzere Kızılay’a toplam 7 aşevi bağışlamıştı. Müge Anlı bu yıl da hayata geçirdiği projesi çerçevesinde 24 Mobil Aşevi’ni daha Türk Kızılay’ına kazandırdı. Bu bağlamda bağışlanan 24 Mobil Aşevi’ni Türk Kızılay Genel Başkanlığı Türkiye’deki çeşitli şubelerine dağıtırken, bu şubelerden birisi de Niğde oldu. İhtiyaç sahibi insanlara daha fazla hizmet verecek olmanın heyecanını yaşayan Türk Kızılay Niğde Şubesi de kendilerine tahsis edilen Mobil Aşevi’ni Niğde’ye getirdi. Mobil Aşevi ilerleyen dönemlerde halkın hizmetine açılacağı söylendi.

15 Temmuz Şehitler Meydanı’na getirilen Müge Anlı ve Dostları Mobil Aşevi’ni Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Ak Parti Milletvekili Selim Glüten ve Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Kızılay Niğde Şube Başkanı Kemal Gençoğlu aşevi aracını tanıttı. Çok önemli bir hizmet olduğunu ve artık afet anlarında vatandaşlara daha etkili, hızlı ve verimli olarak bir hizmet verilebileceğini söyleyen Vali Yılmaz Şimşek, “Daha sıcak yemek ve içeceği vatandaşlarımıza sunabileceğiz. Ben emeği geçenlere ve Müge Anlı’ya teşekkür ederim “dedi.

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, tanıtımı yapılan aşevinin dönem dönem yaşanması istenmeyen afetlerin yaşandığını ama afet olmasa bile Niğde Kızılay’ının pandemi döneminde özverili olarak çalıştıklarına değindi. Açıklamasının devamında; “ Kızılay’ın yine birçok hizmeti olacaktır. Çok çalışkan bir başkana sahibiz. İnşallah daha büyük ve daha güzel hizmetlere imza atmaya çalışacağız. Mobil Aşevi için de başta Müge Anlı olmak üzere yardımda bulunan bütün hayırseverlerden Allah razı olsun diyorum. “dedi.

Mütevelli heyet seçimleri yapıldı Mütevelli heyet seçimleri yapıldı

Editör: TE Bilişim