Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın İlker Ötgünlü, Kredi ve Yurtlar Kurumu Niğde Yurtlarına yurt dışından getirilerek karantina altında tutulan vatandaşlarımıza sağladıkları destek dolayısıyla yardımsever firmalara teşekkür mesajı yayımladı. 

Mesaja hastalığın bir an önce son bulmasını ve sağlıklı bir yaşam dileyerek başlayan Müdürümüz Sayın İlker Ötgünlü, Niğde Belediyesi Çamardı Belediyesi Drops meyve suyu firmasına, Prenses Kuruyemiş Firmasına, Niğde Gazozu Firmasına, Çakmaklar Gıda Firmasına, Konya Gruba ve
Demirkol Mobilya firmalarına yurtlarda kalmakta olan vatandaşlarımızın rahatça tedavi olabilmelerine sağlamış oldukları destek dolayısıyla teşekkür etti.


Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürümüz İlker Ötgünlü  Teşekkür mesajında şu ifadelere yer verdi:  "Yurtdışında yaşamakta olan vatandaşlarımız devletimiz tarafından hastalık bulaşmaması veya hastalıkları var ise tedavi olmaları adına yurdumuza getirilmektedir. Bu süreçte devletimizin yapmakta olduğu faaliyetlere, Niğde ilinde  vermiş olduğunuz destekler ve yapmış olduğunuz katkılar dolayısıyla ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım" dedi.

Editör: TE Bilişim