Öğrenciler Peygamberimizi anmak için üzerinde hadisler bulunan güller dağıtıldı.

 

Niğde Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Kutlu Doğum Haftası nedeniyle kamu kurum, esnaf ve vatandaşlara gül dağıtıldı. Endüstri Meslek Lisesi ve İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından dağıtılan güller vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

Kamu kurum ve kuruluşlarını öğretmenleri ile beraber ziyaret eden öğrenciler üzerinde hadislerin bulunduğu gülleri hediye ettiler. Vali Alim Barut’u da makamında ziyaret eden öğrenciler; sırasıyla Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Cumhuriyet Başsavcısı Hayreddin Akçıl, Defterdar Yardımcısı Savaş Yılmaz’ı da ziyaret ettiler.

Banka, esnaf ve hastanedeki hastaların da Kutlu Doğum Haftasını gülle kutlayan öğrenciler gittikleri her yerde büyük ilgi gördü.

Öğrenciler son olarak İl Milli Eğitim Müdür vekili M. Ali Durak’ı da makamında ziyaret etti. Müdür Vekili Durak, amaçlarının güllerin üzerinde bulunduğu hadislerle Hz. Peygamber’in doğumunu hatırlatmak olduğunu söyledi. Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla 17 Nisan Salı (bugün) saat 10.00’da düzenlenecek programı herkesi davet eden Durak, “Bu yıl Kutlu Doğum Haftasının ana teması kardeşliktir. Eğitimcilerimizin, velilerimizin ve öğrencilerimizin değerler eğitimi kapsamında bu temayı en iyi şekilde uygulayacaklarını umuyorum” diye konuştu. 


Editör: TE Bilişim