Ak Parti Niğde Milletvekilleri Yavuz Ergun, Selim Gültekin ve Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir Hakkari Yüksekova’da EYP patlaması sonucu Gazi olan Ali Evlek‘i baba ocağında ziyaret ederek sağlık durumu hakkında bilgi aldılar.

Ali Evlek’in vatan savunması sırasında terör örgütü tarafından düzenlenen El Yapı Patlayıcının patlaması sonucu gazi olarak Niğde’nin ve Türkiye'nin evladı olduğunu belirten Başkan Emrah Özdemir, tedavi sürecinde ve sonrasında Niğde Belediyesi olarak kendisinin ve ailenin her zaman yanlarında olduklarını vurguladı.

Şer odaklarının hain emelleri karşısında vatanı fedakarca savunan kahramanlara millet olarak çok şey borçlu olduklarını hatırlatan Başkan Özdemir, "Ali kardeşimizin haberi geldiğinde milletin bir ferdi olarak büyük üzüntü duyduk. Vatanın bekası ve milletin refahı için fedakarca görev yapan, cennet ülkemizin bir karış toprağı için bedenini siper ederek sağlığını kaybeden ve canlarını şanlı sancağımızın göklerde özgürce dalgalanması için teslim eden Mehmetçiklerimize minnet borçluyuz." dedi.

Gazilerin ve şehit yakınlarının vatanın kendilerine emaneti olduğunu işaret eden Başkan Emrah Özdemir, "Niğde Belediyesi olarak bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da büyük Niğde ailesinin en fedakar mensupları olan kahramanlarımızın yanında olmaya, dertleriyle dertlenmeye devam edeceğiz. Kahraman askerlerimiz ülkemizin birliği için sağlıklarını kaybederken ve canlarını verirken, gazilerimiz ve şehitlerimizin geride bıraktıkları yakınlarını da kendi ailemizden ayrı görmüyoruz. Niğde Belediyesi'nde bürokratik işlemleri olan şehit yakınları ve gazilere öncelik tanıyoruz. Bizler yalnızca kendi vatanımızın yanında, Kore'den Bosna'ya, Afganistan'dan Somali'ye dünyanın her yerinde zalimlere karşı mazlumların umudu olan aziz bir milletin, bir ümmetin mensuplarıyız. Ülkemiz üzerinde planlanan hain oyunlar vatan sınırlarında nöbet tutan kahramanlar tarafından bozulmaya devam edilecek. Biz bir oldukça birlik oldukça hainlerin planları boşa çıkmaya başarısız olmaya mahkumdur. Bu vesile ile terörle mücadele esnasında hakka yürüyen şehitlerimize Cenab-ı Hak'tan rahmet diliyor, gazilerimize acil şifalar diliyorum" diye konuştu.

Ak Parti Milletvekilleri Yavuz Ergun ve Selim Gültekin’de gazinin sağlık durumu hakkında bilgi alarak geçmiş olsun temennisinde bulundular.

Editör: TE Bilişim