Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Kongrede güven tazeleyerek yeniden görevine devam eden MHP İl Başkanı Cumali İnce ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir'e Niğde Milletvekili Yavuz Ergün, Ak Parti İl Başkanı Mahmut Peşin, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Ali Şafak Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Baloğlu eşlik etti.

Parti binasında İl Başkanı ince ve yönetim kurulu üyeleriyle bir süre sohbet eden Başkan Özdemir, yapmış olduğu ve önümüzdeki günlerde yapılacak olan projeler hakkında bilgi verdi. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada cumhur ittifakı ruhuna uygun bir şekilde birlik içerisinde çalışacaklarını belirten Başkan Özdemir, “Gece gündüz demeden omuz omuza çalışarak şehrimize hizmet etme gayreti içerisinde olacağız. Niğde’ye hizmet etmek konusunda sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Hep birlikte şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan İnce, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir’in Niğde’ye hizmet noktasında başarılı çalışmalara ve projelere imza ataç ağından hiç şüphemiz yok. Bizlere düşen ne varsa yapmaya hazırız” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim