MHP Bor İlçe Başkanı Mustafa Tecimer Hakkari ili Şemdinli İlçesinde hain saldırı sonucu şehit düşen Piyade Er Serkan Duman için taziye mesajı yayınladı.
MHP Bor İlçe Başkanı Mustafa Tecimer Mesajında ; “Önceki gün Hakkari Şemdili’de hain saldırı sonucu 1 askerimiz, 1 polisimiz ve 3 vatandaşımızın şehit olduğunu öğrenmiş bulunmaktayız. Ne yazik ki şehitler kervanına Niğdemizden bir vatan evladı daha katıldı. Şehidimizin ailesine ve hemşerilerimize başsağlığı diliyorum.”dedi.

Tecimer Mesajının devamında; “Dokuz yıl önce terör milletin gündeminden düşmüş adeta sıfır noktasında idi ama Hükümetin başlatmış olduğu açılım politikası bir anlamda terör örgütünü ve siyasi iradesini umutlandırtmış bir takım siyasi kazançlar elde etmesinde büyük rol oynamıştır.
Kandile İmralı ağzıyla, Ankara’dan gönderilen mesaj ertesi gün ülkemizin bir yerlerinden ağıtlarla duyulmaktadır. Ülke insanımız terörle yaşamaya sindire sindire alıştırılmaktadır. “dedi.

Tecimer  yayımladığı mesajında ‘’Bu süreç hızla devam etmiş hükümetin basiretsizliği ile teröre tavizler verilmiştir. Terör her gün hazır kıta beklemekte artık ülkenin her bir noktasında dahi eylem yapabilme gücüne ve kuvvetine sahip olmuştur.

Bu güne kadar görülmemiş bir şekilde, teröre ve onların siyasi iradelerine verilen tavizler, PKK’nın şehir yapılanmasının aldığı kararlar, Demokratik Toplum Kongresi adı altında yürütülen bölücü faaliyetler kabiliyet ve imkân dâhilinde dikkate alınır olmuştur.

PKK’nın kontrolündeki siyasiler ise ülkemizi zaman zaman tehdit etmekte ve bu tehdidin sonuçlarını ise bizlerin yüreğini yakarak hissettirmektedirler. Gelen şehit haberlerinden insanlarımız bunalmış artık bıktırılmış bir psikolojiye sokulmuştur. Kısacası Ordumuza ve milletimize karşı yürütülen psikolojik evreler aşama aşama bilinçli olarak milletimize kabul ettirilmektedir.

Türk Milleti olarak oynanan oyunun farkındayız.

 Bizler artik millet olarak bu oyunun farkındayız. Ordusuyla, milletiyle, iktidarı muhalefeti ayırmadan bir araya gelerek terör örgütüne ve bu örgüte destek veren küresel güçlere karşı top yekün mücadeleye girmek zorundayız.

Terör örgütüne destek olan güçlerde bilmelidirler ki  Yüce milletimiz sizin gibi köpeklere  ve sizin saldırılarınıza asla boğun eğmeyecektir. İnatla bıkmadan usanmadan TEK MİLLET,TEK VATAN ve TEK BAYRAK demeye devam edeceğiz.

Şehidimiz Serkan Duman’a, diğer polisimiz ve vatandaşlarımıza  yapılan bu hain saldırıyı nefretle ve şiddetle kınıyor, Şehitlerimize Cenab-ı Hak tan Rahmet,yakınlarına, hemşerilerimize  ve Aziz Türk Milletimize Başsağlığı diler, gazilerimize acil şifalar temenni ederim. “ dedi.


Editör: TE Bilişim