Niğde Memur-Sen İl Temsilciliği göreve yeni başlayan Niğde Müftüsü Hasan Çınar’ı makamında ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
 
Göreve yeni başlayan Niğde Müftüsü Hasan Çınar, Memur-Sen’e bağlı iş kollarının temsilcileri ile tanıştı. Ziyarette konuşan Memur-Sen İl Temsilcisi Celalettin Özüdoğru, Memur-Sen ailesi ve çalışmaları hakkında İl Müftüsüne bilgiler verdi.
 
Memur-Sen İl Temsilcisi Özüdoğru, Niğde’ye yeni atanan İl Müftüsü Hasan Çınar’a hoş geldiniz diyerek; “Memur-Sen olarak her zaman yanında olduğumuzu ve kurumumuzun yaptığı çalışmalara imkânlarımız dâhilinde her zaman yardımcı olacağımızı sizlere ifade etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.
 
İl Müftüsü Hasan Çınar da, Memur-Sen’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, sivil toplum kuruluşlarının önemine değinerek; “Niğde için yapılacak hayırlı her işte Müftülük olarak bizler de katkıda bulunmaktan gurur duyarız” dedi.
 
Ziyarete Niğde Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen İl Temsilcisi Celalettin Özüdoğru, Diyanet-Sen İl Temsilcisi Hazım Yılmaz, Büro Memur-Sen İl Temsilcisi Orhan İnan, Bem-Bir-Sen İl Temsilcisi Ergün Yılmaz, Toç-Bir-Sen İl Temsilcisi Oğuz Keleş de yer aldı.


Editör: TE Bilişim