MEDAŞ evinize, iş yerinize, mahallenize şimdi çok daha yakın

Yılda 6,0 milyar KWh elektrik enerjisini 4,5 milyon kişiye ulaştıran MEDAŞ, müşterilerine daha hızlı ve kaliteli hizmet vermek için işletmelerinin yapısını değiştirerek hizmet noktalarının sayısını arttırdı. 

MEDAŞ’ın önemli hedeflerinden birinin müşteri memnuniyeti olduğunun altını çizen MEDAŞ Genel Müdürü Önder Kazazoğlu; “Zaman ve kaliteli hizmet herkes için önemli ve değerli bir kavram haline gelmiştir. Bizde bu düşünceyle yola çıkarak müşterilerimizin fazla zaman kaybetmeden en hızlı şekilde MEDAŞ’la ilgili tüm işlemlerini yapmaları için ve aynı zamanda kesintisiz ve kaliteli enerji temini amacı ile yeniden yapılanmaya giderek, işletme sayısını arttırmak suretiyle MEDAŞ hizmet bölgemizi 42 işletmeye ve bu işletmelere bağlı 32 şefliğe böldük. Bu işletmelerdeki sorumlu arkadaşlarımız, olabilecek sorunları en kısa zamanda ve güler yüzle, müşterilerimizi memnun edecek şekilde çözerek müşterilerimiz ile iç içe çalışacaklardır. Bunun yanında, işletme sayısındaki artışa paralel olarak istihdam edilen personel sayısında da artış kaydettik. Devir öncesinde tek bir noktada hizmet veren personel yeni açılan işletmelere aktarırken yeni personel alılmaları da yapılmış ve bu şekilde daha fazla işletmede daha fazla personelle hizmet verilmesi sağlanmıştır. Örneğin, Konya merkezde daha önceden sadece tek bir noktadan hizmet verirken, bugün itibariyle hizmet verilen işletme sayısı altıya çıkarılmıştır. Bunun doğal sonucu olarak da, istihdam edilen personel sayısında önemli artış olmuştur.” Dedi. 

Hizmet binalarının yanı sıra fatura tahsilâtı yapılan ödeme noktalarının sayısının da 175’e çıkarıldığını ve bu noktalarda güvenilir bir şekilde fatura tahsilatı yapıldığını söyleyen Kazazoğlu; fatura ödemesi MEDAŞ ödeme noktalarına yapılırken kesinlikle ücret talep edilmediğini, böyle bir durumla karşılaşılması durumunda Medaş’a mutlaka bilgi verilmesi En yakın hizmet noktasının adres ve telefon numarası bilgilerine www.meramedas.com.tr adresinden veya MEDAŞ’ın ücretsiz çağrı merkezi 444 8 186 ’dan ulaşılabilmektedir. 



Editör: TE Bilişim