Niğde Gençlik Merkezim üyeleri Remide Yılmaz Atabek Lisesi ve 23 Nisan İlköğretim Okulu öğrencileri Mavi Kapak toplama Kampanyası düzenlemiştir. Gençlik Merkezinde toplanan kapaklar "Niğde Sakatlar  Derneğine" teslim edilerek Geri Dönüşüme kazandırılmıştır. Geri dönüşümden elde edilecek gelirlerle Engelli vatandaşlarımıza Akülü arabalar alınıyor.


Gençlik Merkezi Müdürü Gafur Emlek yaptığı konuşmada Mavi kapak toplama kampanyasına katılan Remide Yılmaz Atabek Lisesi ve 23 Nisan İlköğretim Okulu öğrencilerine ve sürekli yanlarında olan Sosyal Sorumluluk projelerimize katılan Niğde Gençlik Merkezi üyelerine teşekkür ediyoruz dedi.
Niğde Gençlik Merkezi Çalışanları ve Üyelerin çabaları ile birlikte Remide Yılmaz Atabek Lisesi ve 23 Nisan İlköğretim Okulu öğrencilerinin topladığı Yüz bin mavi kapak bağışında bulunulduğunu belirten Emlek bu tür kampanyaların devam edeceğini söyledi. Toplanan Mavi kapaklar sakatlar derneğine teslim edildi.
  

Sakatlar Derneği Başkanı Songül Çalışkan ise Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan’a, Gençlik Merkezi Müdürü Gafur Emlek’e, Gençlik Merkezi Üyelerine, Remide Yılmaz Atabek Lisesi ve 23 Nisan İlköğretim Okulu öğrencilerine teşekkürlerini sunarken engelli vatandaşlarımızın düşünülmesinin çok güzel bir duygu olduğunu ifade ederek kampanya’ya verdiğiniz emekten dolayı teşekkür ederiz dedi.





Editör: TE Bilişim