Türkiye ve Bursa Esnaf Dergisi tarafından her yıl düzenli olarak yılın en başarılı, en sevilen ve girişimci esnaf odası başkanı seçimleri yapılıyor. Bu yıl Türkiye Esnaf Oscarları 266’ıncı anket çalışmasında üyelere “Sizce yılın En Başarılı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Kim Olmalı” sorusuna Türkiye geneli 3 bin 785 oy ile Niğde Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Halil İbrahim Kızıltan aday gösterildi.

Yapılan değerlendirme sonucu Türkiye Esnaf Oscar’ı Başkan Kızıltan’a layık görüldü. Derginin ülke genelinde eski ve yeni 17 bin 800 abonesi bulunuyor ve üyeler oylarını elektronik ortamda bir defa oy kullanıyor. En çok oy olarak ilimizi temsil eden ve gururlandıran Niğde Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Halil İbrahim Kızıltan’ı tebrik ediyoruz.

Kızıltan’dan Teşekkür

Ödüle layık görülen ve ilimizi en iyi şekilde temsil eden Niğde Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Halil İbrahim Kızıltan, kendisine oy veren vermeyen bu ödüle layık gören tüm şoförlere teşekkür ve şükranlarını sundu. Ayrıca geçtiğimiz gün otomobil ve otobüs sürücüsü arasında yaşanan elim olaydan derin üzüntü duyduğunu söyleyen Kızıltan, trafikte karşılıklı saygı, sevgi ve hoşgörünün hakim olması gerektiğinin de önemle altını çizdi.

Editör: TE Bilişim