23 Nisan Ulusal  Egemenlik ve Çocuk bayramı kutlamaları çerçevesinde Bor Asım Eren İlköğretim Okulu öğrencisi Tuğba Akkaya temsili olarak Bor İlçe Emniyet Müdürlüğü koltuğuna oturdu.


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına başlandı. Geçtiğimiz gün Bor Asım Eren İlköğretim Okulu 3. Sınıf öğrencisi Tuğba Akkaya 10 dakikalığına İlçe Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç’ın koltuğuna oturdu.


İlçe Emniyet Müdürü koltuğuna temsili olarak oturan Tuğba Akkaya, Bor İlçe Emniyet Müdürü olarak telsizden önce Polislerin 166. Yıl dönümünü kutladı.


Küçük Emniyet Müdürü Akkaya, görevli polis ekiplerinden trafik ve  güvenlik konunularında  telsizden bilgi aldı, çeşitli talimatlar verdi.  İlerde kendisinin de Emniyet Müdürü olmayı istediğini belirten Akkaya, “ Polislik görevi kutsal bir meslek, Sizler ülkemizin koruyucularısınız, Bor İlçemizde yaşayan herkesin güvenliğinden sorumlusunuz ve bu görevi layıkı ile yerine getiriyorsunuz” dedi.


Eminim ki  farklı farklı  insanla uğraşmak çok zordur. Günlerce sabahlara kadar çalışmak, bir araba içinde bütün gün aynı sokaklarda dolaşmak, gece nöbetine kaldığınızda ailenizden uzak olmak, sürekli silahla yaşamak ve her zaman dakik ve disiplinli olmak sözcüklerle anlatılamayacak kadar zordur.” dedi.


Yaklaşık 10 dakika Emniyet Müdürü olan Tuğba Akkaya  koltuğunu Bor İlçe Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç’a başarılar dileyerek, devretti.


Öğrencilerin ziyaretinden dolayı memnuniyetini belirten Bor İlçe Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, çocukların 23 Nisan Bayramını kutladı.  Öğrencilere güvenlik ve trafik konularında  çeşitli tavsiyelerde bulundu.

Editör: TE Bilişim