Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve yetimleri Derneğini Ziyaret eden Bor Garnizon Komutanı İkmal Kd. Alb. Fatih Dağlı ve Askeri Fabrika Komutanı Albay Erol Çetin, Dernek başkanı Ramazan YILDIZ ve Yönetimi tarafından kapıda karşılanan komutanlarla bir süre sohbet eden gaziler dernek hakkındaki sorunlarını dile getirdiler.


Bor Garnizon Komutanı İkmal Kd. Alb. Fatih Dağlı ve Askeri Fabrika Komutanı Albay Erol Çetin gazilerin sorunlarını dinledikten sonra notları alarak derneğin eksiklerini elimizden geldiği kadar gidermeye çalışacağız dedi komutanlar bizler bu derneğe Şehit aileleri ve gaziler ile sohbet etmek ve onları dinlemek üzere ziyarete geldiğini ve her fırsat bulduğunda da ziyarete geleceğini belirten kd. Albay Fatih DAĞLI ve Albay Erol ÇETİN "Bu vatan uğruna can vermiş şehitlerimizin kutsal emanetleri sizler ve gazilerimizin her zaman yanındayız her geldiğimde sizlerin yanına mutlaka uğrayacağım. Bizlerin kapıları da her zaman sizlere sonuna kadar açıktır. Bir sıkıntınız veya isteğiniz olduğunda bizleri çekinmeden mutlaka arayın" dedi.komutanlarımız daha sonra derneğimizin içini gezerek derneğin çeşitli eksiklerini not etti.


Dernek başkanı ve üyeler ile bir süre sohbet eden Komutanlar gazilerle bir hatıra resmi çektirdiler. Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden dernek başkanı Ramazan YILDIZ ise, "Komutanlarımızın bugün bizleri ziyaret ederek, şehit ailelerimizin ve gazilerimizin sorunlarını dinlemesi bizleri memnun etmiştir. Üyelerim adına kendilerine çok teşekkür ediyorum"bizleri onurlandırdınız dedi.





Editör: TE Bilişim