Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Niğde’de Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ı makamında ziyaret etti. Karaosmanoğlu ziyarette Niğde’nin son 10 yıl içinde çok değiştiğini ve geliştiğini vurguladı.



Niğde’de Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kahraman Şehir Ömer Halisdemir anısına Çukurkuyu Beldesi’ne yaptırılan parkın açılışına katılmak üzere Niğde’ye gelen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu makamında ağırladı. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette her iki başkan çeşitli konularda fikir alışverişinde bulundular. İbrahim Karaosmanoğlu 10 yıl önce Niğde’ye geldiğini ve o zamana kıyasla Niğde’nin büyük oranda değiştiğini, güzelleştiğini ve geliştiğini vurguladı. Ziyarette ikram edilen Niğde elmalarını tadan Karaosmanoğlu elmaları da Niğde gibi çok güzel bulduğunu söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ‘’ Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve beraberindeki heyetin bizlere yapmış oldukları ziyaretten dolayı çok teşekkür ediyoruz’’ dedi. Başkan Akdoğan el dokuması kilimi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na verirken Karaosmanoğlu da Başkan Akdoğan’a Kocaeli’ ye ait porselen vazo hediye etti.


 
Editör: TE Bilişim