Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan kent ormanında devam eden düzenleme çalışmalarını belediye meclis üyeleriyle birlikte inceledi.

Kent ormanında büyük değişim

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan kent ormanının daha kullanışlı bir mesire alanı haline getirilmesi için geçtiğimiz günlerde başlatılan çalışmaları yerinde inceledi. Kent Ormanı Niğde Belediyesi bünyesinde yeni yüzüyle Niğdelilerin hizmetine sunulacak.

Kent ormanı çevre düzenlemesiyle ilgi odağı olacak

Kent ormanı içerisinde yapılan ummalı çalışmalar kapsamında yürüyüş yolları düzenleniyor, yeni kamelyalar yerleştirilerek kamelya sayısı çoğaltılıyor ve yeşil alanların otomatik sulama sistemi için alt yapı çalışmaları yapılıyor. Yapılan çalışmalar kapsamında Belediye binası içerisinde hizmet veren Park Bahçeler Müdürlüğü birimde kent ormanı içerisine taşınarak bu alan içerisinden hizmet vermeye devam edecek. Çalışmalar hakkında bilgi alan Belediye Başkanı Faruk Akdoğan gerekli gördüğü yerlerde de talimatlar verdi.

Kent ormanına yeni yüzüne kavuşuyor

Kent ormanı içerisinde bulunan ve halkın kullanacağı her şey düşünülerek çalışma yapılıyor. Bu kapsamda yeşil alanların düzenlenmesinin yanı sıra, kamelyalar yapılıyor, çocuk oyun alanları yenileniyor. Yoğun bir şekilde devam eden düzenleme çalışmaları kapsamında, kent ormanı yeni çehresiyle Niğde'ye hizmet verecek. 


Editör: TE Bilişim