Bor İlçesine bağlı Kemerhisar Beldesinde Kemerhisar Belediyesi tarafından yaptırılan 144 konutun, anahtarı sahiplerine teslim edildi.

Kemerhisar Tepe Mahallesi’nde düzenlenen anahtar teslim törenine CHP Genel Başkan yardımcısı Seyit Torun, CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Kayseri Milletvekili Çetin Arık, CHP Niğde İl başkanı Erhan Adem, belediye başkanları, Parti üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.
Anahtar teslim törenin saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından konuşmalar yapıldı.

Törende konuşan Kemerhisar Belediye Başkanı Beytullah Kirazcı, Tyana şehrinin özüne, biçimine ve karakterine uygun bir biçimde yapılan konutların yaşam tarzının ilerleyeceğini söyledi.

Başkan Kirazcı, “ Kemerhisar halkı ne gericiliğe, ne karanlığa nede onların üzerimizi örtmeye çalıştığı korku imparatorluğuna hiçbir zaman boyun bükmeden yaşayan onurlu bir halktır. Bu halk ın bu güzel coğrafyada yaşayan bu büyüklükteki şerefli halkın belediye başkanı olmaktan gurur duyuyorum.” dedi.
Anahtar teslim töreninde bir konuşmada CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun yaptı. Başkan yardımcısı Torun, Apalyonus’un şehri Kemerhisar’da bulunmaktan onur ve gurur duyduğunu belirtti.

Başkan yardımcısı Seyit Torun konuşmasına şöyle devam etti; “ Kısa bir sürede böyle bir inşaatı teslim etmek gerçekten büyük başarıdır. alın teri döken, yani emeği geçen , bekçisinden, ustasına,kalfasına,işçisine ve muhasebecisine kadar herkese çok teşekkür ediyorum. Allah bu yuvalarda huzur içerisinde sağlıkla oturmayı nasip etsin. Hep birlikte iyi bir komşuluk içerisinde sevgi ve saygı ile oturmayı nasip etsin.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından protokole Kemerhisar Belediye Başkanı Beytullah Kirazcı tarafından katılım plaketleri taktim edildi.
 
Editör: TE Bilişim