AK Parti Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladılar. Bugüne terör belası ve deprem nedeniyle buruk girdiklerini belirten Vekiller, 88. Yıl dönümünü yaşadığımız Cumhuriyet’in kuruluşunun ülkemiz için bir dönüm noktası olduğu ifade ettiler.
Alpaslan Kavaklıoğlu mesajında bugünlerde kardeşlik ve beraberlik bağlarımızın ne kadar güçlü olduğunu tüm dünyaya gösterdiğimizi, Cumhuriyet’in 88. Yılının da bu kardeşlik ve beraberlik bağlarının daha da güçlendirilmesi için bir vesile olacağını ifade etti. Cumhuriyet’in mirasını sahip çıkmak konusunda kararlı olduklarını da kaydeden Kavaklıoğlu, Cumhuriyet’i her daim daha yükseğe çıkarma gayretinde olmaya devam edeceklerini kaydettiler. Cumhuriyet’i ayakta tutan yegane kuvvetin milletin kendisi olduğunu da ifade eden Kavaklıoğlu mesajını başta Niğdeliler olmak üzere tüm ülkemizin Cumhuriyet Bayramını tebrik ederek tamamladı.
Ömer Selvi ise Cumhuriyet’in birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğimizde olmaz denilenleri başardığımızın en büyük ispatı olduğunu söyledi. Cumhuriyet’in sağladığı birlik ve huzur ortamı sayesinde ülkemizin her alanda sağlam adımlar atabildiğini de ifade eden Selvi, dünyada saygın bir ülke konumuna geliyor olmamızın altında Cumhuriyet’in yönetim şeklimiz olmasının önemli yeri olduğunu belirtti. Tüm ülkemizin Cumhuriyet’in 88. Yılı dönümü de kutlayan Selvi, “Zor günler yaşadığımız bugünlerde birlik ve kardeşlik duygularımızı güçlendirme gayretinde olmaya devam etmeliyiz” dedi.

Editör: TE Bilişim