AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu ve Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan esnaf ve vatandaşları ziyarete ederek Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını dilediler.

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan AK Parti Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu ile pazar günü Niğde Belediyesi Kapalı Otoparkında kurulan sosyete pazarını gezerek alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet ettiler.

 

Ramazan Ayı empati ayı

 

Ramazan ayı dolayısıyla bir açıklama yapan AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu; "Ramazana Ayı on bir ayın sultanı. Ramazan Ayı gelince insan daha farklı yaşıyor ve hayatı daha farklı algılıyor. Ramazan Ayı barış, kardeşlik ayı. Açlarla, susuzlarla hemhal olma ayı. Empati ayı. Başkaları nasıl sıkıntılar çekiyor onu çok kolay anlayabiliyorsunuz. Dünyada çok büyük sıkıntılar var. Özellikle Orta doğuda, Kafkasya da, Balkanlarda büyük sıkıntılar var. Irak ve Suriye'de büyük sıkıntılar var. Bu Ramazan'da onlara da destek olmamız lazım. Onlara dua etmemiz lazım. Ramazan Ayının önce Niğde'mize, Ülkemize ve bütün dünyamıza mutluluk, huzur ve sevgi getirmesini temenni ediyorum. İnşallah Ramazan Bayramına da sağlıcakla kavuşuruz. Tüm Niğdeli kardeşlerimin Ramazan Ayını tebrik ediyorum" dedi.

 

Ramazan Ayı mağfiret ayı

 

Barışın ve kardeşliğin tesis edildiği bir Ramazan Ayı diliyorum diyen Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Ramazan Ayı mağfiret ayı. Mağfiret ayının Türk Milletine, İslam alemine hayırlar getirmesini, Niğde'mize, Niğde'de yaşayan tüm hemşerilerimize hayırlar getirmesini Cenab-ı Hakk'tan niyaz ediyorum. İnşallah tüm insanların gördüğü zulümler son bulur. Müslüman kanı akmamasını temenni ediyoruz. Barışın ve kardeşliğin tesis edildiği bir dünya, özlemini Ramazan Ayının yüzü suyu hürmetine temenni ediyorum. Bu Ramazan Ayı içerisinde yapılacak ibadetlerimizin, tutulacak oruçlarımızın, yapılacak dualarımızın kabul olmasını Cenab-ı Hakk'tan niyaz ediyorum. Tüm hemşerilerimizin Ramazan Ayının hayırlara vesile olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.


Editör: TE Bilişim