Kardeş şehirlerimizden biri olan Almanya’nın Melle şehrinden her yıl farklı kişilerden oluşarak Niğde'ye gelen grup Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ı ziyaret etti. Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ile sohbet eden kardeş şehir misafirleri Niğde’yi çok sevdiklerini ve Niğde’de karşılaştıkları dostluk ve samimiyetten ötürü duydukları mutluluğu  ifade ettiler.



Niğde Dostluk Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Selma Esirgen, Yönetim Kurulu Üyeleri Ayten Soylu, Rudiye Cankürtüncü ile birlikte Alman konukları Türk misafirperverliği kapsamında evlerinde misafir eden, Sıddıka Tuğrul, Rıfat Tuğrul, Fazlı Açıkgöz, Nihal Açıkgöz, Bilge Durmaz, Mustafa Durmaz, İsmail Erelli, Şenay Erelli ile birlikte Melleli misafirler, Mattias Pietsch, Petra Pietsch, Detlef Groth, Souju Groth, Heive-Jesof Karrusch, Ulrike Karrusch, Gabriele Bohleh, Carsteh Bohleh'in gerçekleştirdiği ziyarette, konuklar Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a yeni dönem belediye başkanlığında da başarı dilediler.



Melle heyetine Niğde hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “Niğde’mizin tanıtılması ve tanıtılması adına olumlu gelişmelerin altına da imza atmaya devam ediyoruz. Kardeş şehirlerimizin Niğde’ye gösterdiği ilgiyi yaptığımız tanıtım faaliyetleriyle arttırıyoruz. Ziyaretlerinden dolayı kardeş şehrimiz Melle heyetine teşekkür ediyorum” dedi.



Editör: TE Bilişim